Viva Barca Hungary

Viva Barca Hungary

Zöld úton a Clásicóig?

2015. február 10. - poster1

A Barcelona egészen kiváló januárt tudhat maga mögött, a februári hónapot is jól kezdte, és ha továbbra is koncentrált marad valamint nem törik meg a csapat fejlődése, úgy minimum konzerválhatja a különbséget a Real Madrid elleni Klasszikusig.-írja az eurobarca.hu



A katalán csapat a Real Sociedad ellen elszenvedett vereség óta mind az öt bajnokiját megnyerte, most újabb öt találkozó jön a Ligában, és ezek talán még könnyebben hozhatóak papíron, mint a legutóbbiak. A Real Madrid sorsolása csak kicsit nehezebb.
Természetesen a Liga igazságos, a tavaszi kör második felében a katalán csapatnak lesznek nehezebb mérkőzései, ám ezeket most illene behúzni. A hétvégén jön hazai pályán a Levante, majd szintén a Camp Nouban a Málaga. Idegenben a Granada bár nem könnyű ellenfél, a déli együttes most is a kieső helyek egyikét foglalja el. Március 8-án a Rayót hazai környezetben szintén kötelező legyőzni, majd az Eibar lesz az utolsó bajnoki erőpróba a március 22-i hazai Clásico előtt.

Más kérdés, hogy annyiból nehezebb dolga lesz a Barçának, mint a Realnak és az Atléticónak, hogy három sorozatban lesznek mérkőzései. A BL mindenkit egyformán érint - még ha különböző szintű ellenfelekkel is -, de a Kupában már csak a Barcelona érdekelt, így ez plusz két meccset jelent majd a naptárban a többiekhez képest. A rotáció továbbra is alapvető szükséglet, hogy friss maradjon a társaság.

A bejegyzés trackback címe:

https://vivabarcahungary.blog.hu/api/trackback/id/tr617162329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása