Viva Barca Hungary

Viva Barca Hungary

Enrique: "Sajnálom Ernesto, nagyon jók leszünk"

2015. február 07. - poster1

Luis Enrique Martínez edző nagyon nehéz meccsre számít az Athletic Bilbao ellen, annak dacára is, hogy a baszk csapat nem idén futja a legjobb szezonját. A tréner szólt még a közvetlen riválisokról, és az idegenbeli meccsek nehézségeiről általánosságban.

 

Neymar születésnapi bulija és késése

"Hálás vagyok azért, hogy így törődtök a játékosaimmal, és aggódtok miattuk. De mindenki kiválóan edz és viselkedik. Ez volt szezon legjobb hete az edzéseket tekintve. Nagyon sajnálom Ernesto (Valverde Bilbao edző - a szerk.) miatt, de vasárnap nagyon magas szintű csapatunk lesz."

Suárez

"A támadó játékosokat nem csak a gólok alapján ítéljük meg. Nagyon sokat ad hozzá a csapat játékához mindig. Rendkívül elégedettek vagyunk Suárez teljesítményével."

A riválisok pontvesztései

"Természetesen nagyon érdekel, hogy mit játszanak a riválisaink, de nem erre koncentrálok, és nem erre alapozom a várakozásaimat. Nagyon sok van még hátra a szezonból, és elég nagy a verseny a Ligában ahhoz, hogy legyenek meglepetések. Nekünk meg kell nyernünk a saját meccseinket, elég feladat ez is."

"Most a 22. fordulónál járunk, úgyhogy a 38. fordulóig marad még bőven. Ha visszatekintünk az elmúlt hat hétre, akadtak meglepetések. Biztos vagyok benne, hogy mindenki szemszögéből továbbra is lesznek meglepetések."

Az Athletic

"Nehéz ellenfél, nagyon jó a letámadásuk, egy pillanatra sem fognak nyugodtan hagyni bennünket a labdával."

Idegenbeli játék

"Mindig nehezebb idegenben játszani, mint otthon, úgy tűnik, hogy az ellenfél minden képessége megsokszorosodik, és sokkal nehezebb eredményt elérni. Egy olyan csapat ellen, amelyik minden egyes labdaérintésnél eléri, hogy megnehezíti a dolgodat, az a feladat, hogy mi a legmagasabb szintet hozzuk."

Forrás:eurobarca.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://vivabarcahungary.blog.hu/api/trackback/id/tr17162335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása